+31625422552
pygmentarte@gmail.com

Lippen Permanente Make-Up

Lippen Permanente Make-Up

Red lips on a female model after as results of Lippen Permanente Make-Up

Het staat bekend als lip tattoo of lip blush en is een semi-permanente make-uptechniek die inhoudt dat pigment in de lippen wordt aangebracht om hun kleur en vorm te verbeteren. Het is een populaire cosmetische ingreep die kan helpen om vollere, meer gedefinieerde en symmetrische lippen te creëren.

Het proces van lip micropigmentatie omvat meestal een consultatie om de gewenste vorm en kleur van de lippen te bespreken, gevolgd door de daadwerkelijke procedure. Tijdens de procedure wordt een kleine handmatige tatoeëermachine gebruikt om pigment in de lippen aan te brengen in een patroon dat de natuurlijke uitstraling van lipkleur nabootst.

Het pigment wordt in de bovenste lagen van de huid aangebracht, maar niet zo diep als bij een traditionele tatoeage, waardoor de kleur in de loop van de tijd vervaagt. De diepte van het pigment kan worden aangepast om het gewenste niveau van kleurintensiteit te bereiken. 

De procedure duurt doorgaans ongeveer 2-3 uur en er kan wat lichte ongemak zijn tijdens het proces. Een plaatselijke verdovende crème kan worden aangebracht om eventuele pijn te minimaliseren.

Na de procedure kan er wat zwelling en gevoeligheid van de lippen optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen. De kleur van de lippen zal direct na de procedure intenser lijken, maar zal geleidelijk vervagen gedurende de volgende weken. Het is belangrijk om de nazorginstructies van de technicus te volgen om een juiste genezing en kleurbehoud te garanderen.

Bijwerkafspraken kunnen nodig zijn om de gewenste kleur en vorm van de lippen te behouden. De resultaten van lip micropigmentatie duren doorgaans ongeveer 1-3 jaar, afhankelijk van factoren zoals de diepte van het pigment, het huidtype van de klant en het niveau van blootstelling aan de zon.

Heb je een vraag? Voel je vrij om te vragen - ik sta klaar om te helpen.

Wat zei onze klant?​

We zien je graag! Bezoek ons hier

Call us +31625422552 Write Us Contact
×