+31625422552
pygmentarte@gmail.com

Eyeliner Permanente Make-Up

Eyeliner Permanente Make-Up

Eyeliner micropigmentatie, ook bekend als eyeliner-tatoeage of permanente eyeliner, is een cosmetische procedure waarbij pigment langs de wimperlijn wordt aangebracht om het uiterlijk van de ogen te verbeteren

Het proces van eyeliner micropigmentatie omvat meestal een consultatie om de gewenste stijl en dikte van de eyeliner te bespreken. Tijdens de procedure wordt een kleine handmatige tatoeëermachine gebruikt om pigment langs de boven- en/of onderlijn of tussen de wimpers aan te brengen.

Het pigment wordt in de bovenste lagen van de huid aangebracht, maar niet zo diep als bij een traditionele tatoeage, wat ervoor zorgt dat de kleur in de loop van de tijd vervaagt. De diepte van het pigment kan worden aangepast om het gewenste niveau van kleurintensiteit te bereiken.

De procedure duurt doorgaans ongeveer 2-3 uur, en er kan wat lichte ongemak zijn tijdens het proces. Een plaatselijke verdovende crème kan worden aangebracht om eventuele pijn te minimaliseren.

Voordelen

1.

Bespaar tijd in uw dagelijkse routine door geen oogmake-up aan te hoeven brengen.

2.

Helpt u om uw ogen te corrigeren en symmetrie te geven.

3.

Grotere definitie en diepte door het creëren van een meer gedefinieerde lijn en het geven van de illusie van dikkere wimpers.

4.

Natuurlijke uitstraling, het wordt op zo’n manier gedaan dat het zich aanpast aan de vorm van uw ogen.

5.

Duurzaamheid: Deze behandeling kan

Heb je een vraag? Voel je vrij om te vragen - ik sta klaar om te helpen.

Wat zei onze klant?​

We zien je graag! Bezoek ons hier

Call us +31625422552 Write Us Contact
×