+31625422552
pygmentarte@gmail.com

Powderbrows Techniek

Powderbrows Techniek

Deze techniek wordt soms ook wel ombre wenkbrauwen of schaduw wenkbrauwen genoemd.

Het proces houdt in dat er een klein apparaat genaamd Dermopgraph of een tatoeëermachine wordt gebruikt, die kleine stipjes pigment in de huid aanbrengt, waardoor een gradiënt effect van licht naar donker ontstaat. De stipjes worden in een patroon gemaakt dat een zachte make-up imiteert.

De poeder wenkbrauwtechniek is bijzonder geschikt voor klanten met dunne of volledig haarloze wenkbrauwen, hoewel het goed wordt gebruikt bij allerlei soorten vormen, of voor degenen die een meer gedefinieerde en opgevulde look willen bereiken zonder het gebruik van traditionele make-up producten.

Het kan ook een goede optie zijn voor klanten met een vette huid, omdat het poedereffect doorgaans beter standhoudt dan andere technieken.

Het proces van het krijgen van poederwenkbrauwen omvat meestal een consultatie om de gewenste vorm en kleur van de wenkbrauwen te bepalen, gevolgd door de daadwerkelijke procedure, die doorgaans ongeveer 2-3 uur duurt. Er kan wat lichte ongemak zijn tijdens de procedure, maar een plaatselijke verdovende crème kan worden aangebracht om eventuele pijn te minimaliseren. Na de procedure is er meestal een genezingsperiode en kan er wat lichte afschilfering en korstvorming optreden. Het uiteindelijke resultaat van de poederwenkbrauwen moet zichtbaar zijn binnen ongeveer 4 weken, en er kunnen afspraken voor bijwerken nodig zijn om de gewenste look te behouden.

Heb je een vraag? Voel je vrij om te vragen - ik sta klaar om te helpen.

Wat zei onze klant?​

We zien je graag! Bezoek ons hier

Call us +31625422552 Write Us Contact
×