+31625422552
pygmentarte@gmail.com

Browbar Prijzen

Uitstekende service

Herfstglans

Gezichtshydratatie + Brow Bar

Deze herfst geef je huid en wenkbrauwen de verzorging die ze verdienen. Met onze seizoenspakket ontvang je:

+ Gezichtshydratatie met Phi-cocktailmaskers, die je huid revitaliseren en voorbereiden op de seizoensverandering.

+ Wenkbrauwontwerp met mapping, ontharing en tinting voor een gedefinieerde uitstraling. (Brow Bar)

Bij PygmentArte richten we ons op het versterken van je natuurlijke schoonheid met professionele resultaten. Beleef de PygmentArte-ervaring.

105

BTW incl.

Lamineren en Wenkbrauwontwerp

Bereik perfect verzorgde wenkbrauwen met onze Lamineren & Vormgeven service! Wenkbrauwlaminatie is een zachte behandeling die je natuurlijke wenkbrauwharen lift en gladmaakt, waardoor ze er voller en beter gedefinieerd uitzien. Gecombineerd met professionele wenkbrauwvormgeving, vormt deze service je wenkbrauwen om je gelaatstrekken te versterken, met een natuurlijke look die tot 6 weken aanhoudt. Het is ideaal om wilde wenkbrauwen te temmen of om een strakke, symmetrische uitstraling te krijgen.

Service omvat:

Klanten wordt geadviseerd om hun wenkbrauwen de eerste 24 uur droog te houden en geen producten op oliebasis te gebruiken, omdat deze de laminatie sneller kunnen aantasten. Regelmatig hydrateren met een wenkbrauwserum wordt aanbevolen om de wenkbrauwen gezond te houden.
45

BTW incl.

Tinten en wenkbrauwontwerp

Verbeter je wenkbrauwen op een natuurlijke manier met onze Henna Tinten & Vormgeven service! Henna is een plantaardige kleurstof die niet alleen je wenkbrauwharen kleurt, maar ook de huid eronder lichtjes kleurt, wat de illusie geeft van vollere, beter gedefinieerde wenkbrauwen. Perfect om dunne plekken op te vullen, biedt deze behandeling een natuurlijke, langdurige tint die tot 5 weken houdt op de haren en ongeveer 2 weken op de huid (afhankelijk van je huidtype).

Na het tinten zal onze deskundige technicus je wenkbrauwen vormgeven en de algehele vorm verfijnen om je gezicht perfect te omlijsten. Deze service is ideaal voor iedereen die vollere, beter gedefinieerde wenkbrauwen wil. Zacht, natuurlijk en effectief: onze Henna Tinten & Vormgeven service laat je wenkbrauwen er verzorgd en moeiteloos gedurfd uitzien!

Service omvat:

Henna blijft tot 2 weken op de huid en tot 6 weken op de wenkbrauwharen zitten. De houdbaarheid hangt af van je huidtype en huidverzorging. Aanbevolen voor iemand met van nature volle wenkbrauwen.
OPMERKING: Deze service is niet geschikt voor mensen met extreem droge of schilferige huid. We raden klanten aan om hun wenkbrauwen minstens 24 uur droog te houden en om zachte, olie-vrije producten rond de wenkbrauwen te gebruiken om de kleur en tint te verlengen.
45

BTW incl.

Dubbele behandelcombinatie

Bereik gedurfde, mooie wenkbrauwen met onze Laminatie & Henna Tinten service! De voordelen van wenkbrauwlaminatie, die je natuurlijke wenkbrauwharen lift en gladmaakt voor een vollere, beter gedefinieerde look, worden gecombineerd met de natuurlijke, langdurige kleur van henna. 

65

BTW incl.

BEN JE IN GOEDE, ERVAREN HANDEN.

Wij zijn gecertificeerd!

Wat zei onze klant?​

We zien je graag! Bezoek ons hier

Call us +31625422552 Write Us Contact
×