+31625422552
pygmentarte@gmail.com

In de lente is onze prioriteit jouw huid

In de lente is onze prioriteit jouw huid

Seizoensveranderingen kunnen ravage aanrichten op onze huid, waardoor deze dof, droog of uitgedroogd wordt.

Met de komst van de lente is het cruciaal om onze gezichtsverzorgingsroutine aan te passen om de effecten van seizoensveranderingen te bestrijden. Gebruik een voedende moisturizer die past bij de specifieke behoeften van je huid, en breng altijd zonnebrandcrème aan, zelfs op bewolkte dagen. Als je huid erg droog aanvoelt, breng een masker aan voor een extra hydratatieboost.

Voor een stralendere huid is er een behandeling die je schoonheidsroutine aanvult: microneedling. Je hebt misschien al van deze behandeling gehoord en wij willen je graag meer vertellen over deze revolutionaire en innovatieve procedure.

For more radiant skin, there’s a treatment that complements your beauty routine called microneedling. You may have heard about this treatment, and we want to tell you more about this revolutionary and innovative procedure.

Wat is microneedling voor het gezicht?

Deze behandeling helpt rimpels, acne littekens, vergrote poriën en hyperpigmentatie te verminderen, waardoor de textuur en stevigheid van de huid verbeteren. Ook verhoogt het de opname van huidverzorgingsproducten. Het is een veilige, comfortabele en effectieve procedure die zichtbare en langdurige resultaten biedt.

Behandeling:

  • De huid wordt gereinigd en gedesinfecteerd en verdeeld in werkgedeelten.

  • De behandeling wordt uitgevoerd met een specifiek apparaat dat lijkt op een pen met een kop die nanonaalden bevat.

  • Deze nanonaalden maken micro-incisies om de actieve ingrediënten van de behandeling in de huid te brengen.

Ontdek hier alle kenmerken van Microneedling.

Boek vandaag nog je microneedling-afspraak en geef je huid de zorg die het verdient. Je huid zal je dankbaar zijn!

De Kunst Van Het Vrouw-zijn

Ik wil dat je de tijd neemt om na te denken over je dagelijkse routine.

Jij bent de regisseur van je eigen film.

Ben je aan het werk? Je doet dit met vertrouwen en vastberadenheid.

Ben je een moeder? Je zorgt voor je kinderen met liefde en toewijding.

Ben je je dromen aan het najagen? Je doet dit ondanks de uitdagingen van een zware dag.

Schoonheidsroutine? Je neemt de tijd om jezelf te verzorgen en stapt naar buiten, onberispelijk gekleed, van die rode lipstick die je zo mooi vindt tot het stylen van je haar en het doen van je wenkbrauwen.

Alles wat je doet in je dagelijks leven maakt je een geweldige vrouw.

 

Bevrijd jezelf van make-up

Ontdek de kracht van permanente make-up.

Word elke ochtend wakker met perfect gedefinieerde wenkbrauwen, lippen met een vleugje kleur en een ooglijn die je blik versterkt, zonder dat je elke dag make-up hoeft aan te brengen.

LEER ONZE BEHANDELINGEN KENNEN

Microneedling

Microneedling

Microneedling is een niet-invasieve cosmetische techniek die populariteit heeft gewonnen vanwege de vele voordelen voor de huid. Bij deze procedure wordt gebruik gemaakt van een apparaat met kleine steriele naalden om microperforaties in de huid te creëren. Deze microverwondingen stimuleren de natuurlijke productie van collageen en elastine, essentieel voor het behoud van een stevige en elastische huid.

Voordelen:

Anti-aging, stimulatie van collageen en elastine: Microperforaties stimuleren de productie van collageen en elastine, waardoor de stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren om fijne lijntjes en rimpels te verminderen

Vermindering van littekens en acne: Microneedling kan de verschijning van acne littekens en andere onvolkomenheden gladstrijken door celregeneratie en collageenproductie te bevorderen.

Verbetering van de huidtextuur: Door celvernieuwing te bevorderen, verbetert microneedling de huidtextuur, waardoor deze gladder en gelijkmatiger wordt.

Verkleining van vergrote poriën: Deze behandeling kan de verschijning van vergrote poriën verminderen door collageenproductie te stimuleren en de stevigheid van de huid te verbeteren.

Behandeling van hyperpigmentatie: Microneedling kan de verschijning van donkere vlekken en ongelijkmatige pigmentatie verminderen door celvernieuwing en huidregeneratie te bevorderen.

Verbetert de opname van huidverzorgingsproducten: Microperforaties verhogen de huiddoorlaatbaarheid, waardoor de opname van serums, crèmes en andere huidverzorgingsproducten wordt vergemakkelijkt, met maximale voordelen.

Veilige en comfortabele procedure: Het is een veilige en relatief comfortabele behandeling die geen significante hersteltijd vereist, waardoor het een populaire optie is voor het verbeteren van de huid zonder chirurgie of langdurige hersteltijd.

Als u op zoek bent naar huidverjonging en revitalisatie, kan microneedling de oplossing zijn waar u naar op zoek bent.

Procedurestappen:

1.

Bereid de huid van het gezicht voor met een diepe reiniging met scrub, schuim en reinigingsmelk.

2.

Breng een toner aan gevolgd door een masker met zuren (salicylzuur, retinol, glycolzuur en niacinamide) om het peelingeffect van deze behandeling tegen te gaan.

3.

Nadat het masker is aangebracht, laat u het 10 minuten intrekken en verwijdert u het vervolgens.

4.

Met de huid voorbereid, gebruikt u de PhiAcademy APP, die met een paar vragen en een foto van de huidconditie een recept zal verstrekken dat bestaat uit 3 stamcelserums die overeenkomen met de behoeften van elk huidtype.

5.

Dit recept wordt op de huid aangebracht met behulp van de Microneedling dermograaf en een cartridge met nanonaalden die niet-invasief zijn maar microschade veroorzaken om het product in te brengen en het liftende effect te creëren. De stap met de machine duurt 40 minuten

6.

Nadat alle gebieden zijn behandeld, laat u de stamcelserums op de huid en gaat u alleen verder met het aanbrengen van een masker gedurende 10 tot 15 minuten, dat een kalmerend effect heeft om de procedure af te sluiten. Geef een zachte massage en voilà!

Voor een effectief resultaat van deze behandeling moet deze eenmaal per week gedurende een maand worden uitgevoerd, en vervolgens tweemaal per maand totdat het gewenste resultaat van 100% is bereikt.

Heb je een vraag? Voel je vrij om te vragen - ik sta klaar om te helpen.

Velvetbrows Techniek

Velvetbrows Techniek

Deze techniek is gebaseerd op de combinatie van de Powderbrows- en Microblading-technieken. Het duurt ook ongeveer 2 of 3 uur en de procedure begint eerst met de Tebori om de haarstreken te creëren; zodra dit is gedaan, gaan we over op de poeder, 2 passes met de tatoeëermachine zijn al genoeg om een poedereffect te creëren. En het genezingsproces is hetzelfde als bij de eerdere technieken.

Heb je een vraag? Voel je vrij om te vragen - ik sta klaar om te helpen.

Wat zei onze klant?​

We zien je graag! Bezoek ons hier

Call us +31625422552 Write Us Contact
×